Yaşam

Güzel bir akşam yemeği için mekan arayanlar için: İzmir’in En İyi Balık Lokantaları

İzmir denilince akla ilk gelen masmavi deniz ve akşam keyfidir. Bu ikilinin buluştuğu en keyifli yer balık lokantasıdır. Derinlerden gelen deniz ürünlerini akşam keyfiyle buluşturabileceğiniz İzmir balık restoranlarını merak edenler için sizler için bir liste hazırladık. Ege otları ile hazırlanmış özel mezeler, kabak çiçeği dolması, kalamar, karides ve birçok balık çeşidini bulabileceğiniz İzmir’in en iyi balık restoranları için içeriğimizin devamını okuyabilirsiniz…

1. Deniz Restoranı

43 yıllık engin tecrübesi ile kıyı şeridinde yer alan ve işin hakkını veren bir işletmedir. Gün batımını izleyerek rakı ile balık tutabileceğiniz, İzmir’in nezih restoranlarından biridir. Buraya gitmeyi düşünüyorsanız, mezeler ve sıcak yemekler de dahil olmak üzere yemeğiniz için şeften fikir almanızı öneririz.

Adres: Kültür, İzmir Palas Otel, Atatürk Cad. No: 188/BD:ZEMİN, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Rezervasyonlu, Ege usulü mezeleri, çalışanları kibar ve seçkin bir kesimi tercih eden bir sahil restoranı. Balık yemek için uygun bir konsept, huzurlu bir ortam var.

2. Adabeyi Balık Lokantası

Adabeyi, İzmir Körfezi’nde rıhtıma, denize ve gün batımına karşı sevdiklerinizle unutulmaz bir akşam geçirebileceğiniz bir restorandır. Balıklarınızın yanı sıra lavuna, karides, kalamar ve közlenmiş patlıcandan yapılan salçayı mutlaka denemelisiniz.

Adres: Konak Atatürk Cad. Konak Pier Alışveriş Merkezi No:19, 35250 Konak

Ziyaretçi Yorumu: İzmir’e gittiğimizde mutlaka uğradığımız yerlerin ortasındadır. Ürünler taze ve lezzetli. Fiyatlar diğer yerlere göre oldukça yüksek olabilir. Ama deniz kenarında kaliteli hizmet arıyorsanız pahalı derim. Deniz kenarında bir masada oturmak isterseniz rezervasyonsuz gitmeyin derim.

3. Yay Karaburun

Pruva, menüsündeki her işin hakkını veren bir işletme. Burada ne denerseniz deneyin, lezzeti iliklerinize kadar hissedeceğinizden eminiz. Ancak klasiklerden sıkıldıysanız ve farklı tatlar denemek istiyorsanız doğru adres burası. Ahtapot Carpaccio, Balık Pate ve Çıtır Çim Karides gibi farklı lezzetleri denemediyseniz pişman olmayacaksınız.

Adres: İskele, Fener Sok. No:5, 35960 Karaburun/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Birden fazla sipariş verdiğimizden memnun kaldık, özellikle deniz ürünlü paella çok başarılıydı. Servis elemanları ve mekan sahipleri çok ilgili ve konuşkanlardı, Karaburun’a gidenlere kesinlikle tavsiye ederiz.

4. İlk Kordon Balık Lokantası

First Kordon Balık Restaurant, konuklarına damaklarına ve kalplerine dokunan lezzetler sunmak için oldukça tartışmalı adımlar atan bir işletme. Sahil şeridinde yer alan restoran, koyun büyüleyici mavisi eşliğinde unutulmaz lezzetlere ve sohbetlere ev sahipliği yapıyor. Ege’ye özel otlar ve çeşitli mezelerle donatılan sofranıza mevsimin en taze balıkları eşlik ediyor.

Adres: Alsancak, Atatürk Cad. No:196/A, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Mezeleri, salataları nefis… Taze ve günlük… Deniz ürünleri ve balıkları da lezzetli… Yıllardır geldiğim mekan… Şiddetle tavsiye ederim. ?

5. Kordonboyu Balığı

25 yılı aşkın tecrübesiyle müdavimlerinin vazgeçemediği özel lezzetleri kalitesinden ödün vermeden müşterilerine sunmaya devam ediyor. Mümkün olduğunca organik ürünleri kullanmayı tercih eden Kordonboyu, sofralarınızı en özel lezzetlerle donatmak için elinden geleni yapan bir işletme.

Adres: Alsancak, kordon, Atatürk Cad. No.174/B 1, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Harika bir işletme, mezeler, yemekler Mükemmel aileniz veya arkadaşlarınızla gidebileceğiniz ve harika vakit geçirebileceğiniz bir yer kesinlikle tavsiye ederim. Çalışanların ilgisi ile kendinizi evinizde hissedeceksiniz.

6. Veli Usta Körfez Restaurant

Veli Usta Körfez, Ege ve Türk mutfağının özel tatlarıyla oluşturduğu menüsündeki lezzetler eşliğinde, konukları ile eğlenceli ve keyifli bir akşam geçirmeyi hedefleyen bir işletme. Güleryüzlü ve ilgili personelinin sofranızdan eksik etmemek için elinden geleni yaptığı, denize sıfır bir ortamda rakı-balık ikilisine doyabileceğiniz mükemmel bir restoran.

Adres: Kültür, Atatürk Cad. No:182/A, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Yediğimiz mezeler ve balıklar çok lezzetliydi. Özellikle kalamarına bayıldım. Kesinlikle sipariş edin. Levrek turşusunu da tavsiye ederim. Levrek küçük dilimler halinde servis edildi. Çok iyi pişmişti. Servis hızlı ve özenli. İzmir Kordon civarında balık için önerebileceğim yerlerden biri.

7. Zafer Yeri

Anadolu’nun çeşitli kara ve denizlerinden taptaze lezzetleri misafirlerine sunan Zafer, taze toplanmış meyveleri, denizden yeni çıkmış deniz ürünlerini ve Ege’nin özel otlarıyla hazırlanmış mezelerini müşterileriyle buluşturan bir balık lokantasıdır.

Adres: Kültür, Atatürk Cad. No: 184/B, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Personelin samimiyeti, ilgisi ve alakasi harika. Her şey çok taze ve lezzetli. Yam meze, levrek turşusu, roka salatası, acılı ot tabağı. Hepsi çok hoştu. Levrek üzerindeki lokum iyi pişmişti. İzmir’e geldiğinizde rakı balığı için gidilecek yer burasıdır. Çok nezih ve nezih bir aile işletmesi.

8. Mavisu Balık Evi

Sahilevleri’nde yer alan Mavisu, menüsünde yer alan lezzetlerle misafirlerine deniz havası eşliğinde keyifli bir gün geçirmeyi amaç edinmiş bir balık evi. Mutfaktan servise kadar tüm çalışanlar misafirlere en yeterli hizmeti vermek için ellerinden geleni yapmaktadır. 150 kişilik kapasiteye sahip olan Mavisu, tüm müşterilerine taze ve kaliteli işler üretmeyi başaran bir işletmedir.

Adres: Sahilevleri, Gürler Cad. No: 70, 35320 Narlıdere/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: İşletmeye dışarıdan baktığınızda çok cezbedici görünmüyor ama içerisi çok nezih, müzik çok yüksek değil, çalan müzik insanları rahatsız etmiyor, dinlenme yeri. Lezzet, servis güzel, balıklar taze ve suda pişmiş, tavsiye ederim.

9. Kent Balık Lokantası

Karşıyaka’da bulunan Kent Balık, konuklarına İzmir ve deniz manzarası eşliğinde deniz ürünleri yemekleri ve lezzetli mezeler sunuyor. Kent Balık, bu eşsiz lezzetleri tadarken, gün batımı eşliğinde gün batımının tadını çıkarırken sevdikleriniz ve ailenizle keyifli bir gün geçirmenizi sağlıyor.

Adres: Donanma, Cemal Gürsel Cad. 53/A, 35530 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Bir kez mezeler lezzetli ve doyurucu servis edilir. Hizmet kalitesi uygun. Balığa ödediğim fiyat biraz yüksek olsa da lezzeti yerindeydi. Ortam hoş kalabalık olmadığında daha da keyifli olabiliyor. Ben tavsiye ederim.

10. Simge Balık Restoranı

Sıradaki adresimiz Türk mutfağının tadına varabileceğiniz ve bol deniz ürünü yiyebileceğiniz Simge restaurant… Ambiyansı oldukça başarılı olan Simge, Güzelbahçe’de leziz balıkları ve leziz mezeleri tatmak için ideal bir mekan.

Adres: Yalı, Mithatpaşa Cad. No:156, 35310 Güzelbahçe/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Güzelbahçe ve İzmir’in en güzel ve ünlü balık restoranlarından biri. Adı gibi her şeyiyle bir ikon. Personelin ilgisi, güler yüzlülüğü, yemeklerin lezzeti, özel ve yöresel meze çeşitleri ile şanslıysanız önceden rezervasyon yaptırarak deniz kenarındaki masanızda çok keyifli vakit geçirebilirsiniz.

11. Veli Usta Restaurant Alsancak

Mekan daha ilk girişten itibaren müşterilerini farklı bir ruh haline sokmayı başarıyor. Ambiyansın, lezzetlerin ve hizmetin muhteşem olduğu Veli Usta, taze balık ve deniz ürünlerini, çeşit çeşit mezeleri rakı eşliğinde tadabileceğiniz, İzmir’in en uygun balık restoranlarından biri…

Adres: Kültür, Alsancak Mahallesi, Cumhuriyet Blv. no:131/a, 35220 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Mükemmel ötesi… Balıktan kalamara, ahtapottan salataya hatta ekmeğe kadar her şey taze ve lezzeti muhteşemdi. Salatasında her türlü yeşillik bulmak mümkün ve peyniri hayatımda tattığım en keyifli peynirlerden biri. Kısacası kaliteli malzeme kullanımı her tabakta göze çarpıyordu. Hizmet çok uygun, mekanın konumu da tam.

12. Bostanlı Ayvalık Balıkçı

Özel veya keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız gününüzü güzelleştirmenize yardımcı olan Bostanlı Ayvalık Balıkçısı, 100’den fazla meze çeşidi ve deniz ürünleri ile gecenize lezzet şöleni bırakmayı ihmal etmiyor. Unutulmaz bir akşam yaşamak isteyenler için İzmir’in en güzel yerlerinden biri…

Adres: Bostanlı, Şt. Cengiz Topel Cad. 34/A, 35590 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Burayı ilk defa deniyorum ve mükemmel bir geceydi, hatta Fransa’dan arkadaşım geldi, bizim zeytinyağlı yemeklerimizi ve mezelerimizi tatmasını istedim. Izgarada balık çok güzeldi, son kokteyl çekimleri için teşekkürler Görkem bey bize çok güzel bir hizmet verdi, teşekkürler.

13. Sardin Balık Lokantası

Ahmet Usta, yılların verdiği tecrübe ile Kemeraltı’nda yenilenen ve modernize edilen balık halinde bu restoranı açmıştır. Yer çok güzel ve sıcak bir şekilde dekore edilmiş. Ahmet Usta’nın seçtiği taze ve leziz mezeleri ve günlük deniz ürünleri ile bölgenin gözde mekanlarından biridir.

Adres: Kemeraltı Çarşısı, Balıkçılar Meydanı, Konak Mah. 874. Sok. No:1, İç Kapı No:Z4, 35250 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Yılların tecrübesiyle yine süper bir mekan yaratan Ahmet abi. Kemeraltı’nda mutlaka uğramanız gereken bir yer. Balık Adana, Balık Mantı ve Balık Böreği’ni mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Söylemeye gerek yok, diğer deniz işleri ustalar ve hizmet tamamlandı.

14. Ümit Restaurant

Balıkçılardan aldığınız balıkları restoranın girişinde deniz kenarında kayalara çarpan dalgaların sesi eşliğinde pişiren güzel ve kaliteli bir işletme. Seçtiğiniz balığın dışında işletmenin menüsünde yer alan mezeler balığınızın yanında garnitür olarak sofranıza geliyor. Muhteşem bir manzara karşısında keyifli bir akşam geçirmek isteyenler için İzmir’in iddialı restoranlarından biri olan Ümit restaurant, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapıyor.

Adres: Yalı, Mithatpaşa Cad. No: 467/B, 35310 Güzelbahçe/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Güzelbahçe’nin en lezzetli, en keyifli mekanı… İzmir’e gittiğimizde uğramadan dönmeyiz. Önden bir kilo balık alıyorsun. Restoranda Ümit sizin için yapıyor, yemek para alıyor, mezeler salatalar lezzetli, deniz kenarında oturmak için önceden rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim.??

15. Meba Balık Lokantası

Güleryüzlü ve ilgili çalışanları ile geniş menü seçeneği ile müşterilerini müdavim yapan bir restorandır. Hem açık hem de kapalı alana sahip olan restoranın denize karşı konumu, manzara karşısında rakı ile balık tutmak isteyenler için güzel bir alternatif olabilir.

Adres: Liman, Siteler Mahallesi, Mithatpaşa Cad. No:2 D:No:188, 35310 Güzelbahçe/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Çok lezzetli mezeler var. Ahtapot bacağı, beşamel soslu ahtapot, yoğurt şevketi bostan, gelincik, köy peyniri kızarmış, bütün fava… Hepsi çok lezzetliydi. Fiyatlar muadillerine göre daha uygundu. Servis özenli ve çalışan kibar, ilgili ??

16. Balıkçı Hüseyin Usta

Balık konusunda oldukça tecrübeli olan Hüseyin Usta, güçlü mutfağı ile hizmet anlamında her geçen gün daha emin adımlarla ilerlemeyi başarmaktadır. Taze deniz ürünleri ve leziz mezeler ile misafirlerine keyifli vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Adres: Kazımdirik, 372. Sok. 35100 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Bu, bu ayki üçüncü gezimiz. Sevdiğimiz ve güvendiğimiz bir yer. Balık konusunda çok eski bir tecrübesi var. Mevsim balıkları her zaman bulunur, orta sıcak çeşitleri ve mezeleri çok güzeldir. Lokum Levreği çok başarılı suda yedik ve çok güzel oldu. Tebrikler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler